dimecres, 26 de desembre del 2012

Fins aviat!

Bé, és hora de despedir-me. Durant aquest primer semestre us he anat explicant què hem fet a classe tant de GITIC com de COED. Recordo el primer dia a l'aula d'informàtica creant el bloc i pensant: realment farem tanta matèria com per obrir-ne un? Doncs sí!

Per una banda, a classe de GITIC he après moltíssimes coses realment fascinants com és el Prezi, el Google Chrome, Twitter, Scratch, Taxonomia de Bloom d'entre altres. Per altra, a classe de COED hem treballat la recitació, la descripció, les diferències entre un text oral i escrit, la comunicació i les seves habilitats lingüístiques, etc.

Finalment, les dues entrades que més m'han agradat de COED han estat: Qui ets, tu? i la de La Ginesta / Com parlar bé en públic  perquè totes dues són més personals i en les que hi hem intervingut  més a classe; mentre que, les que més m'han agradat de GITIC són: Prezi  i Taxonomia de Bloom perquè en totes dues entrades hi he pogut posar exemples meus. 

Aquestes dues assignatures han estat lligades per dos treballs d'un pes important: Identitat i Territori i Un bon comunicador.

Confio que els continguts d'aquest bloc us siguin d'utilitat.


Salutacions

Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada